Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@12:25:14 GMT

نگاهی به خرید و فروش اپل وکترا در سایت دیوار

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۸۱۳۹۲

نگاهی به خرید و فروش اپل وکترا در سایت دیوار

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، کورسا مدل مینی‌سوپر اپل و وکترا نمونه سدان یکی از خودروهای این کمپانی مشهور آلمانی است. وکترا در سال‌های ۱۳۷۲ و ۱۳۷۳ به ایران آمد، نام اولیه‌اش آسکونا بود اما بعدها هم تغییر چهره داد و هم نسل‌های متعددی از آن به جهان معرفی شد. اپل وکترا در کشور هنوز بازار نسبتا داغی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شک دارید؟ به سایت دیوار بروید و گزینه‌های خرید اپل وکترا را به چشم ببینید.

وکترا سدان متوسط کمپانی اپل است که در سه نسل به بازار خودروسازی عرضه شد. نسل A نمونه نیمه لوکس و نسل‌های B و C به جهت فول آپشن بودنشان، مخاطبینی لاکچری داشتند. وکترا کابینی بزرگ و جادار دارد. این را بگذارید کنار آپشن‌های نسل‌های جدید این خودرو مانند سانروف، فرمان هیدرولیک، چهار شیشه برقی، آینه برقی دارای گرم‌کن و ترمز ای بی اس. قطعات وکترا آنقدر باکیفیت هستند که در این خودرو را در آلمان به «خودروی عمری» معروف کرده است و همچنان آلمانی‌های کلاسیک‌سوار این خودرو را به خیلی از ماشین‌های جدید ترجیح می‌دهند. اگر به فکر خرید اپل وکترا از سایت دیوار هستید، یک نکته را بد نیست که بدانید: اگر کارت زردی از قسمت قفل کمربند این خودرو بیرون زده باشد، یعنی وکترای مورد نظر تصادف نسبتا شدیدی داشته است!

از مشخصات فنی این خودرو اگر بخواهیم سخن بگوییم باید به موتور ۴ سیلندر ۸ سوپاپه آن اشاره کرد که ۱۱۴ اسب بخار تولید می‌کند. البته این مختص به نسل اول این خودرو است که در ایران خرید و فروش می‌شود. هر چند از گوشه و کنار زمزمه‌هایی از ورود چند مدل محدود نسل‌های جدید به گوش رسید؛ با موتوری ۱۶ سوپاپه. از دیگر مزیت‌های اپل وکترا می‌توان از فرمان نرم، استهلاک کم و هزینه نگه‌داری پایین آن گفت. وکترا در دو نمونه اتوماتیک و دنده‌ای موجود است که نمونه‌های اتوماتیک آن به ندرت یافت می‌شود.

کارشناسان خودرو معتقدند در سال‌های گذشته، اغلب قشر متوسط رو به بالا و به اصطلاح باکلاس و پولدار صاحب این وسیله نقلیه می‌شدند و یکی از دلایل شاداب بودن اپل وکترا همین موضوع است. برای مثال در سایت دیوار اپل وکترا مدل ۱۹۹۵ ( ۱۳۷۴ شمسی) با ۲۰۰ هزار کیلومتر کارکرد، به رنگ سفید، دنده اتومات و به شرط سلامت ۳۴ میلیون تومان به فروش می‌رسد. فروشنده در آگهی فروش قید کرده به دلیل مسافرت‌های متعدد به خارج از کشور، از ۱۲ ماه در سال، ۶ ماه آن خودرو بلاحرکت بوده است. در آگهی دیگری وکترا مدل ۱۹۹۵ با ۱۵۰ هزار کیلومتر کارکرد، به رنگ یشمی متالیک و به همراه دو ایربگ ۴۰ میلیون تومان ارزش‌گذاری شده است.

همانطور که گفته شد، وکترا خودرویی است که نباید نگران خرابی قطعات و متریال آن بود، با این حال در میان آگهی‌های خرید و فروش اپل وکترا می‌توان فروشندگان قطعات این خودرو را نیز پیدا کرد.

منبع: ویرلن

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4551603

منبع: مهر

کلیدواژه: سایت دیوار قیمت خودرو واردات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۱۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!

زی‌سان: یوهان اشترویس، دریانورد بخت برگشته هلندی در عصر حکومت شاه سلیمان صفوی (اسفند ۱۰۲۶ – ۸ مرداد ۱۰۷۳ خورشیدی/ فوریه ۱۶۴۸ – ۲۹ ژوئیه ۱۶۹۴ میلادی) به عنوان برده وارد ایران می‌شود. او ماجرایی خواندنی را از تعداد زیاد حمام‌ها و علاقه ایرانیان به حمام کردن را روایت می‌کند.

به گزارش «زی‌سان»، یوهان اشترویس در ۱۶۲۸ م / ۱۰۳۸-۱۰۳۷ ق یا ۱۶۲۹ م / ۱۰۳۹-۱۰۳۸ ق در روستایی به نام رومر در نزدیکی آمستردام هلند متولد شد. او روایتی جالب از تفاوت رفتار ایرانیان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل با بردگان را نقل می‌کند. 

او پس از چند مرحله گشت و گذار در شرق آسیا، مدیترانه، اروپا و شمال آفریقا، از بد روزگار در جریان سکونت در روسیه تزاری، با شورش قزاق‌ها مواجه شد. او و همراهانش برای فرار از دست شورشیان از آستراخان فرار و رهسپار ایران شدند که در میانه راه از سوی تاتار‌ها به اسارت در آمدند. 

بیشتر بخوانید علاقه زیاد ایرانیان به حمام کردن در ۴۰۰ سال قبل! روایت خواندنی برده هلندی از فرهنگ چندهمسری در میان ایرانیان ۴۰۰ سال قبل اگر بپذیری ختنه شوی و مسلمان، این دو زن زیبا را به تو می‌بخشیم! 

تاتار‌ها اشترویس را به بازرگان ایرانی به نام حاجی محمد صالح فروختند. این بازرگان نیز در سال ۱۶۷۰ این دریانورد هلندی را به عنوان برده به تاجر ثروتمند دیگری به نام حاجی بایران علی از اهالی دربند می‌فروشد. اشترویس در جریان اقامت در ایران اطلاعات ارزشمندی را از ایران آن دوران (عصر شاه سلیمان صفوی) ارائه می‌دهد. 

گزارش‌هایش در مورد خودکشی، قتل، اعدام، روسپی‌گری، دزید، راهزنی و رباخواری و... تصویری گویا از مسائل ایران آن دوران به خصوص در شهر‌های شماخی و دربند است. البته اشتروس توصیفی جالب و خواندنی را از شمال تا جنوب ایران -از اردبیل تا گمبرون (بندرعباس) - ارائه می‌دهد. 

نکته قابل توجه روایت‌های این هلندی بخت برگشته این است که او به عنوان برده در ایران حضور داشته و هیچ‌گونه فرصتی برای ارتباط با اصحاب قدرت نداشته است. روایت او تصویری واقعی از بطن جامعه ایران حدود ۴۰۰ سال قبل است. 

در ادامه روایت اشترویس از تفاوت رفتار ایرانیان با بردگان در قیاس با ترک‌ها و سایر ملل را می‌خوانید:

«ساکنان دربند به خرید و فروش برده اشتغال دارند و برده کالای اصلی و تقریباً تنها کالایی است که در آن شهر معامله می‌شود. برده‌ها را از تاتار‌ها خریداری می‌کنند و همه آنها را به ایران میفرستند و از این طریق درآمد هنگفتی به دست می‌آورند. با برده‌هایی که برای خرید و فروش به اینجا میآورند مانند حیوانات وحشی رفتار می‌کنند. 

هنگامی که می‌خواهند برده‌ای را خریداری کنند او را عریان می‌کنند و مانند خوک و گوساله به بدنش دست می‌زنند. با برده‌ها بسیار بی رحمانه رفتار می‌کنند و اگر ترس ضرر مالی نباشد، احتمالاً بسیاری از آنها جان‌شان را از دست می‌دهند. همان طور که قبلاً گفته شد مردم این منطقه طبیعتاً فرومایه و بد اخلاق اند.

با این حال ایرانی‌ها در قیاس با تُرک‌ها چندان با برده‌ها بدرفتاری نمی‌کنند. وقتی در گالی‌ها (اشاره به دورانی که روی کشتی‌های کوچک ونیزی ملوان بود) بودم به این تفاوت پی بردم. 

ایرانیی‌ها در قیاس با مردم الجزایر، تریپولی، تونس و سایر شهر‌های بربر‌ها نیز با برده‌ها بهتر رفتار می‌کنند. در آن مناطق با برده‌ها رفتار بدتری دارند و آنها را وادار می‌کنند دین‌شان را ترک کنند. گزارش‌های کسانی که به دست آن مردم بی رحم اسیر شدند، این ادعا را اثبا‌ت می‌کند.»

tags # تاریخ ایران ، صفویان سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تصادف در جاده رشت - انزلی ۱ کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • ۴۵ روز تا ۶ ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • حداکثر شش ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • حداکثر ۶ ماه حبس برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن پرند
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!